Eberspächer- ja Webasto-huolto Turussa

TD-Autosähkö Oy huoltaa ja korjaa lisälämmityslaitteet ammattitaidolla. Olemme valtuutettu Eberspächer- ja Webasto-huoltoliike. Liikkeemme sijaitsee Turun Orikedolla, joten ota yhteyttä tai tule käymään!

Eberspächer- ja Webasto-huolto hoitaa laitteiden takuukorjaukset, puhdistushuollot ja vikakorjaukset. Myymme myös lämmittimien varaosat ja muut tarvikkeet.

Eberspächer- ja Webasto-lämmittimet tunnetaan toimintavarmuudestaan, mutta iän ja käyttötuntien kertyessä ne vaativat säännöllistä huoltoa ja korjausta. Varmistamme, että lämmitin palvelee sinua moitteettomasti jokaisena pakkasaamuna.

Lämmityslaitteet

Webasto

Webasto

Webasto imee auton moottorin jäähdytysnesteen, lämmittää sen sekä kierrättää nestettä auton järjestelmässä. Kun neste on lämmennyt riittävästi, Webasto käynnistää auton oman lämmityslaitteen. Sisätilat lämpiävät auton omien lämmityskanavien kautta. Moottori lämpiää paluuvirtauksen sisältämällä lämmöllä.

Veneenlämmitin Air Top 2000S

Veneenlämmitin Air Top 2000S

Veneenlämmitin Air Top 2000S -ilmalämmityslaite on hiljainen, puhdas, helppo, tehokas, automaattinen sekä luotettava.

Eberspächer

Eberspächer

Moottorista riippumattomat lämmittimet tarjoavat avun kylmän auton käynnistykseen. Myymme alkuperäiset Eberspächer-ilma- ja -vesilämmittimet henkilö- ja pakettiautoihin sekä hyötyajoneuvoihin.

Eberspächer-lämmittimet lämmittävät ohjaamon, työskentelytilan tai tavaratilan sopivaksi moottorista riippumatta. Se lisää mukavuutta, turvallisuutta ja taloudellisuutta sekä suojaa kuljetettavia tavaroita.

Ilma- vai vesilämmitin?

Eberspächer on kehittänyt kaksi erilaista lämmitintyyppiä, jotta jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyisi sopiva ratkaisu.

Ilmalämmitin on erityisen edullinen virrankulutukseltaan. Se tarjoaa lämpöä hyvin nopeasti, ja se on helppo asentaa kaikkiin kohteisiin.

Vesilämmittimen suuri etu on se, että se lämmittää sekä moottorin että ohjaamon yhtä aikaa. Näin kylmäkäynnistys ei enää kuluta moottoria.

Ilmastointilaitteet

Diavia

Teemme Diavia-ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse